Darbo viza į Australiją

Darbo viza į Australiją

Viena daugiausiai užklausų sulaukianti vizų rūšis. Esantiems Australijoje tai yra vienas iš būdų pilietybės link, o gyvenantiems Lietuvoje, tai galimybė atverti svajonių šalies duris.

Ši viza leidžia jums nevaržomai dirbti iki 4 metų vienam darbdaviui*, su galimybę po 2 metų aplikuoti PR(permanent residency) kas suteikia beveik tokias pat teises kaip ir Australijos pilietybė.
Vienas iš darbdavio įsipareigojimų yra mokėti jums nustatytą atlyginimą iki darbo sutarties pabaigos, Australijoje tai ~ $54 000 per metus, dirbant kvalifikuotą darbą jaunėlio(junior) pozicijoje. Jeigu jums suteikiama aukštesnė darbo pozicija ir atsakomybė, darbdavys privalo mokėti įstatymų reguliuojamą atlyginimą. Jūs taip pat galite pasikviesti kartu partnerį ar šeimą.

Skamba puikiai ?

Kokie vizos  reikalavimai?

1. Anglų kalba. Jūs turi mokėti bendrauti anglų kalba ir išlaikyti IELTS egzaminą, kurio vidutinis balas privalo būti 5, bet ne mažiau kaip 4.5 iš kiekvienos dalies.
2. Jūsų specialybė patenka į reikalingų profesijų sąrašą. Spausti čia.
3. Jūs esate sponsoriuojamas darbdavio t.y. pirma reikia susirasti darbdavį ir įrodyti savo vertę.
4. Jūsų darbdavys turi atitikti Australijos vyriausybės ir migracijos tarnybos nustatytus standartus.
5. Jūs savarankiškai privalote įsigyti privalomą sveikatos draudimą.
6. Jūsų privaloti turėti Australišką CV.
7. Rekomendacijos iš buvusių darbdavių.
8. Jums reikės pasitvirtinti diplomą.

Tam jog nepasiklystumėte dokumentų gausoje, bei viskas atitiktų Australiškus standartus, mes rekomenduojame pasinaudoti mūsų agentūros paslaugomis ir pasimėgaujant laukti darbo vizos.

Vizos mokestį sudaro sudaro valstybės rinkliavos mokesčiai, advokato mokesčiai, mūsų konsultacijos bei pagalba ruošiant dokumentus.

* kitas darbavys gali perimti globojamą asmenį.

DARBO VIZA

Žmonių skaičius Valstybės rinkliava Agentūros įkainiai
Konsultacija €100
Primary applicant $1035 nuo $3500
Papildomas suaugęs $1035 $500
Papildomas vaikas $260 $500

Konsultacijos trukmė 60 minučių. Konsultacija vyksta iš anksto suderinus susitikimą ir atsiuntus mokėjimo kopiją.


Konsultacijos kaina 100eur, vienas “greitas”/ “trumpas”/ “prieš konsultaciją” klausimas 500eur. Kyla klausimas kodėl toks skirtumas ? Emigracijos sekmė priklauso nuo žinomų faktų apie klientą. Kodėl tai svarbu ? Dauguma vizų reikalavimų vertina jūsų amžių, anglų kalbos mokėjimą, išsilavinimą, šeimos dydį ir pan. todėl kiekvienas atvejis yra individualus. Mūsų patirtis leidžia sėkmingai emigruoti visiems, tačiau kiekvieno kelias yra skirtingas. Konsultacijos telefonu tik susitarus iš anksto.