Turintiems išsilavinimą

Skilled viza arba išsilavinimą bei darbo patirtį turintiems lietuviams.

Ši viza skirta ne bet kam, o būtent tiems kurie tikrai žino ko nori iš gyvenimo, yra įgiją reikalingą Australijai išsilavinimą(REIKALINGOS SPECIALYBĖS), o darbo patirties yra sukaupę nemažiau kaip 3 metus.

Ką ši viza jums suteikia?

Visų pirma visišką laisvę. Skilled vizos turėtojai yra vienas žingsnis nuo pilietybės. Taigi jūs galite:

  • Būti Australijoje kiek tik širdis geidžia.
  • Studijuoti bei dirbti.
  • Būti įtrauktas į sveikatos apsaugos Medicare sistemą.
  • Aplikuoti pilietybei.
  • Sponsoriuoti artimus giminaičius.
  • Viza galioja 5 metus, todėl be jokių apribojimų bei prisirišimų galite keliauti į ir iš Australijos kiek tik širdis geidžia.

Ar tai yra būtent ko jums reikia ?

Kokie vizos reikalavimai ?

Tai yra taškų sistema pagrįsta viza. Minimalus einamasis balas yra 60 taškų.

Faktorius Aprašymas Taškai
     
Amžius 18–24 metų 25
25–32 30
33–39 25

 Anglų kalbos įgūdžiai

(IELTS)

 6 mažiausias balas iš visų dalių  0
 7 mažiausias balas iš visų dalių  10
 8 mažiausias balas iš visų dalių  20
 Darbo patirtis(Lietuvoje)  Daugiau negu 3, bet mažiau nei 5 metai(per paskutinius 10 metų)  5
 Daugiau nei 5, bet mažiau nei 8 metai (per paskutinius 10 metų)  10
 Mažiausiai 8, bet ne daugiau nei 10 metų(per paskutinius 10 metų)  15
 Darbo patirtis(Australijoje)  Mažiausiai metai, bet ne daugiau kaip 3  5
 Mažiausiai 3 metai, bet ne daugiau kaip 5  10
 Mažiausiai 5, bet ne daugiau kaip 8  15
 Išsilavinimas  Dokturantūra  20
 Bakalauras arba Magistrantūra  15
 Koledžo diplomas arba amatų mokyklos sertifikatas 10
 Australiškas išsilavinimas  Vienas ar daugiau aukštojo mokslo laipsnių, amatų mokyklos sertifikatas,koledžo diplomas. 5
 Partnerio išsilavinimas  5
 Darbas pagal specialybę (Aus)  Ne mažiau kaip metai, per paskutinius praėjusius 4 metus  5
 Nominacija pagal apskritį  Jeigu valstybė pati jus nukreipia į nustatytą regioną dirbti bei gyventi) 5-10

Taigi jeigu surenkate mažiausiai 60 taškų, spaudžiame ranką ir kviečiame susisiekti.

Tam jog nepasiklystumėte dokumentų gausoje, bei viskas atitiktų Australiškus standartus, rekomenduojame pasinaudoti mūsų agentūros paslaugomis ir mėgaujantis visu procesu sulaukti skilled vizos.

Norite sužinoti savo galimybes ? Registruokitės konsultacijai. Daugiau informacijos 

SKILLED VIZA

Žmonių skaičius Valstybės rinkliava Agentūros įkainiai
Konsultacija 1h €100
Primary applicant $3600 $4500
Papildomas suaugęs $1760 $500
Papildomas vaikas $880 $500

Konsultacijos trukmė 60 minučių. Konsultacija vyksta iš anksto suderinus susitikimą ir atsiuntus mokėjimo kopiją.


Konsultacijos kaina 100eur, vienas “greitas”/ “trumpas”/ “prieš konsultaciją” klausimas 500eur. Kyla klausimas kodėl toks skirtumas ? Emigracijos sekmė priklauso nuo žinomų faktų apie klientą. Kodėl tai svarbu ? Dauguma vizų reikalavimų vertina jūsų amžių, anglų kalbos mokėjimą, išsilavinimą, šeimos dydį ir pan. todėl kiekvienas atvejis yra individualus. Mūsų patirtis leidžia sėkmingai emigruoti visiems, tačiau kiekvieno kelias yra skirtingas. Konsultacijos telefonu tik susitarus iš anksto.