Reikalingi dokumentai

Svajonių Australija autoriai visiškai supaprastino dokumentų tvarkymą, todėl  nereikės sukti galvos. Sekite instrukcija ir nurodymus. O tam jog viskas eitų sklandžiai, paruoškite:

  • Elektroninę paso kopiją (pasas turi galioti studijų laikotarpį + 6 mėnesiai, asmens tapatybės kortelė netinka).
  • Ką norėtumėte studijuoti ?
  • Koks auksčiausias įgytas išsilavinimas?
  • Gyvenamosios vietos adresą (buto,namo numeris, gatvės pavadinimas, pašto kodas).
  • Mobilaus telefono numeris ( su tarptautiniu kodu pvz. +370 622 00 66 9).
  • Mokyklos ar universiteto baigimo diplomas/certifikatas (pirmo lapo elektroninė kopija su vertimu į anglų kalbą vertimų biure).
  • Teistumo dokumentai(jeigu buvote teisti).
  • Privalote informuoti ar tarnavote privalomoje(neprivalomoje) karinėje tarnyboje.
  • Jeigu gyvenote užsienyje ilgiau negu 3 mėnesius. Šalis, atvykimo/išvykimo tiksli data.
  • Ar turite antrą pusę ir ar ji norės atkeliauti kartu į Australiją ? Galima poros viza
  • Ar kada aplikavote gauti vizą į Australiją ? Ar esate negavę vizos?
  • Pasitikrinkite ar reikės jums vakcinuotis. Spausti čia.
Pasirengęs ? Aplikuok!

INFORMACIJA PILDYKITE ANGLŲ KALBA. PRIEŠ PILDYDAMI ANKETĄ PERSKAITYKITE PAAIŠKINIMUS APAČIOJE.

*norėdami pažymėti daugiau failų paslpauskite “WINDOWS” >Ctrl<, “MAC” >Command
** KODĖL NORITE STUDIJUOTI AUSTRALIJOJE. Privalote atsakyti į klausimus:
– your reasons for choosing to undertake the course(s) of study specified in your application
– your reasons for choosing your education provider(s)
– your reasons for choosing to study in Australia rather than in your home country or usual country of residence
– your planned living arrangements in Australia
– the relevance of your course(s) of study to your academic and/or employment background
– the relevance of the course(s) of study to your future career and/or educational plans.


Kyla sunkumų ? Su mumis viskas daug paprasčiau, parašykite mums ir atsiųsime pavyzdį.

  • 1. Atsiųskite reikalingus dokumentus

    Visi nurodyti dokumentai išvadinti auksčiau yra privalomi. Dokumentus siųsti arturas@svajoniuaustralija.lt

  • 2.Pasirinkite studijas

    Pasirinkti teisingas studijas yra vienas kertinių dalykų. Mes esame tam, kad jums patartumėte. Daugiau

  • 3. Anglų testas

    Stojant į koledžą jūsų anglų kalbos žinios bus patikrintos vietiniu testu, Universitetai reikalauja laikyti IELTS testą. Žemiausias praeinamas balas 6.5.

  • 4. Įmoka už studijas

    Su mumis jūs turite pasirinkimą mokėti mokymo įstaigai tiesiogiai ar sutaupyti naudojantis tarptautinių mokėjimų partnerių paslaugomis, mes laikomės skaidrių kainų politikos.Apmokėjus Mokymo įstaiga suteikia COE*.

50
  • 5. Aplikuojame vizai

    Suvedame visus duomenis apie jus bei koledžo skirtus eCOE. Susimokame už vizą. Gauname TRN** kodą.

  • 6. Sveikatos patikra

    Apsilankome pas daktarą clinic.lt. Užsiregistruojame iš anksto, po vizos apmokėjimo. Daugiau

  • 7. Sveikatos draudimas

    Privalomas sveikatos draudimas turi būti įsigytas iki viza bus patvirtinta, tai yra vienas iš vizos reikalavimų. Mes patarsime kuris sveikatos draudimas yra geresnis konkrečiu atveju.

  • 8. Laukiame vizos

    Atlikę visus veiksmus iki šiol laukiame vizos. Procesas trunka nuo keletos dienų iki kelių mėnesių priklausomai nuo imigracinės tarnybos.

100

* confirmation of enrollment (studijų patvirtinimas).
**Transaction record number (vizos aplikacijos numeris).