Virėjai galanda peilius ir keliauja į Australiją

Geros naujienos tiems kurie dirba virėjais ir turi daugiau nei 3 metus patirties.

Australija šiais metais išleido naują migracijos įstatymą, kuris leidžia virėjo profesiją dirbantiems ir įgijusiems išslilavinimą atvykti ir 2jų metų bėgyje legalizuotis.

Tai reiškia jog atvykę į Australiją ir įgiją čia vietinį išsilavinimą, po dviejų metų galite mėgautis PR (permanent residency), o dar po poros mėtų gauti pilietybę.

PR suteikia teisę, dirbti, gyventi ir būti Australijoje nevaržomai.

Šios vizos reikalavimai:

– Baigti Australijoje virėjo išsilavinimą, Certificate IV ar aukštesnį.
– Išlaikyti IELTS egzaminą 6 ar daugiau.
– Įgyti reikalingą išsilavinimą 2jų metų laikotarpyje.
– Turėti bent 360 valandų darbo patirties Australijoje.
– Turėti bent 3 metų darbo patirtį iš kitos šalies ( Lietuva, UK ir pan.)

Virėjo atlyginimas dažniausia siekia nuo 1000$ per savaitę. Daugiau apie atlyginimus ir darbo paiešką Australijoje galite skaityti čia.

Turite klausimų ? Rašykite arturas@svajoniuaustralija.lt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *