01
Populiariausias pasirinkimas

Darbo viza (sponsorship)

Darbo viza Australijoje atveria plačias galimybes ne tik į puikų atlyginimą, tačiau gavus šią vizą priartėjate ir prie leidimo gyventi šalyje (PR) bei Australijos pilietybės. Darbo vizai gali pretenduoti platus spektras profesijų, taigi pasitikrink ar laimė tavo pusėje ir skaityk toliau.

Pagrindiniai reikalavimai

AMŽIUS

iki 45 metų

ANGLŲ KALBA

min. IELTS 5.0

Turėti dardavį

AUSTRALIJOJE

IŠSILAVINIMAS

Profesinis/Aukštasis

02

Ką suteikia ši viza ?

Ši viza suteikia neribotai dirbti vienam darbdaviui 2 metus (STSOL sąrašas) arba 4 metus (MLTSSL sąrašas) bei gauti atlyginimą ne mažesnį kaip 54 000 AUD per metus. Jeigu jūsų specialybė patenka į MLTSSL sąrašą po 3 darbo metų galėsite prašyti leidimo gyventi (PR), o vėliau gausite ir pilietybę. Skamba puikiai ? Ieškokte savo specialybės žemiau.

03

Vizos reikalavimai ?

Darbo vizos reikalavimai yra vieni mažiausių, todėl pasinaudojus šia viza yra daugiausia šansų likti svajonių šalyje. Pagrindiniai šios vizos reikalavimai yra būti ne vyresnių kaip 45 metų amžiaus, turėti specialybę iš auksčiau nurodytų sąrašų, kalbėti funkcine anglų kalba ( pvz. IELTS 5.0) svarbiausias reikalavimas yra turėti darbdavį Australijoje kuris galėtų suteikti šią vizą.

Daugiau informacijos apie vizą Webinare

DĖMESIO.Imigracija į Australiją yra sudėtingas procesas reikalaujantis įvertinti visus faktus apie klientą. Dėl didelio užklausų kiekio konsultacijos šia viza yra mokamos. Konsultacijos kaina 100eur. Pastaba. Vienas ar du klausimai apmokęstinami pilna suma.

Painu susivokti reikalavimuose ?

Registruokitės konsultacijai kurios metu padėsime atrast visas galimybes.

SEKITE NAUJIENAS IR SUŽINOKITE PIRMI APIE:

 

ARBA PRENUMERUOKITE NAUJIENLAIŠKĮ

Sužinok pirmas!