Turistinė viza

Mes pasirūpinsime jog turistinė viza atsidurtų jūsų rankuose kuo greičiau. Už nedidelį 80Eur mokestį mes sutvarkysime visus reikiamus dokumentus, o turistinė viza bus išduoda metams. Pagrindiniai šios vizos reikalavimai yra:
1. Negalite dirbti.
2. Jūs galite išbūti Australijoje ne ilgiau kaip 3 mėnesiai, vienu kartu.
3. Galite tvarkyti verslo reikalus, pasirašinėti sutartis.
4. Galite savanoriauti.

Ne visi lietuvaičiai gauna turistines vizas, o tam jog išvengti tokių situacijų susisiekite su mumis.