Poros viza

Studento poros viza veikia paprastai. Vienas studijuoja ir dirba, kitas tik dirba. Tai leidžia poroms sukaupti žymiai didesnį kapitalą, bei siekti tikslų.

Pagrindinis reikalavimas yra įrodyti, jog gyvenate kartu daugiau nei 12 mėnesių. Esate kartu mažiau nei 12 mėnesių ? Konsultuokitės su mumis ir mes padėsime pakreipti reikalus teigiama linkme.

Šios vizos dokumentų tvarkymas kainuoja  €100 vedusiems, nevedusiems €200.

Partneris kuris ne studijuoja, gali dirbti tik 40h dviejų savaičių bėgyje.

Poros vizos kaina $980 AUD


DĖMESIO. Poros studento viza suteikia daugiau laisvės partneriui, tačiau draudimo kaina skiriasi ženkliai. Pasitikrinkite draudimo kainą prieš pradedant tvarkyti dokumentus. Draudimo kainų palyginimą galite sužinoti https://oshcaustralia.com.au