01
Geriausias pasirinkimas

Išsilavinimo viza (Skilled)

Australiją būdama izoliuota šalis stokoja įvairaus plauko specialistų, todėl turintiems aukštąjį ir ne tik išsilavinimą bei darbo patirties specialistams yra nesunku įsitvirtinti svajonių šalyje. Ši viza pritaikyta ne tik aukštąjį išsilavinimą įgijusiems specialistams, reikalingų specialybių sąrašuose taipogi yra tokios profesijos kaip pvz. variklių mechanikas, ar dažytojas.

Pagrindiniai reikalavimai

AMŽIUS

25 - 44

ANGLŲ KALBA

IELTS 6.0 - 8.0

DARBO PATIRTIS

nuo 3 metų

IŠSILAVINIMAS

Profesinis / Bakalauras

02

Ką ši viza suteikia ?

Gavę šią vizą esate per žingsnį nuo pilietybęs, jūsų statusas šalyje bus PR (permanent resident), nuo pilietybės skirtumas tik tas jog jūs negalėsite balsuoti renkant valdžą. Taigi turintys PR gali laisvai gyventi Australijoje, dirbti tokį kokį nori darbą (nebūtinai pagal profesiją) ir gauti visas socialines garantijas kokias tik turi Australija, o kas svarbiausia mėgautis šiltu oru ir bent 9 mėnesiais vasaros.

03

Vizos reikalavimai ?

Australija nori privilioti išsilavinusius žmonės ir specialistus, todėl jūs turite ne tik turėti darbo patirties, bet ir puikiai mokėti anglų kalbą. Ši viza yra pagrįsta taškų sistema, todėl galite lengvai pasiskaičiuoti ar atitinkate vizos kriterijus ir jeigu surenkate bent 55 taškus, kviečiame registruotis konsultacijai, jos metu pabandysime atskleisti visas galimybes kaip gauti šią vizą. Reikalingų specialybių sąrašas, žiūrėt MLTSSL sąrašą.

Kaip skaičiuojami taškai?

Faktorius Aprašymas Taškai
   
Amžius 18–24 metų 25
25–32 30
33–39 25
 Anglų kalbos įgūdžiai

(IELTS)

 6 mažiausias balas iš visų dalių  0
 7 mažiausias balas iš visų dalių  10
 8 mažiausias balas iš visų dalių  20
 Darbo patirtis(Lietuvoje)  Daugiau negu 3, bet mažiau nei 5 metai(per paskutinius 10 metų)  5
 Daugiau nei 5, bet mažiau nei 8 metai (per paskutinius 10 metų)  10
 Mažiausiai 8, bet ne daugiau nei 10 metų(per paskutinius 10 metų)  15
 Darbo patirtis(Australijoje)  Mažiausiai metai, bet ne daugiau kaip 3  5
 Mažiausiai 3 metai, bet ne daugiau kaip 5  10
 Mažiausiai 5, bet ne daugiau kaip 8  15
 Išsilavinimas  Dokturantūra  20
 Bakalauras arba Magistrantūra  15
 Koledžo diplomas arba amatų mokyklos sertifikatas 10
 Australiškas išsilavinimas  Vienas ar daugiau aukštojo mokslo laipsnių, amatų mokyklos sertifikatas,koledžo diplomas. 5
 Partnerio išsilavinimas  5
 Darbas pagal specialybę (Aus)  Ne mažiau kaip metai, per paskutinius praėjusius 4 metus  5
 Nominacija pagal apskritį  Jeigu valstybė pati jus nukreipia į nustatytą regioną dirbti bei gyventi) 5-10

Tam jog padėtume susivokti taškų skaičiavimuose pateiksime Petro pavyzdį.

Petras Petraitis baigė Informacinių technologijų studijas Vilniaus Universitete kuomet jam sukako 24 metai ir įgijo IT Bakalaurą. Tuo pačiu metu surado programuotojo darbą ir dirbo 5 metus. 30 gimtadienio proga Petras sugalvojo migruoti į Australiją. Petras nuo mažens puikiai kalbėjo Anglų kalba ir yra išlaikęs IELTS egzaminą ir gavo 7.0. Petras taip pat turi draugę su kuria gyvena ilgiau nei metus kartu, jos specialybė taip pat IT srityje. Jo specialybė reikalinga Australijoje, todėl Petras surenka tokius taškus:

  • Amžius – 30 taškų
  • Anglų kalbos gebėjimai – 10 taškų
  • Darbo patirtis – 10 taškų
  • Išsilavinimas – 15 taškų
  • Draugės išsilavinimas – 5 taškai

———————————-
Viso taškų – 70

Taigi Petras su drauge gali lengvai pretenduoti gauti vizą ir keliauti į Australiją.

Daugiau informacijos apie vizą Webinare

DĖMESIO. Imigracija į Australiją yra sudėtingas procesas reikalaujantis įvertinti visus faktus apie klientą. Dėl didelio užklausų kiekio konsultacijos šia viza yra mokamos. Konsultacijos kaina 100eur. Pastaba. Vienas ar du klausimai apmokęstinami pilnu tarifu.

Painu susivokti reikalavimuose ?

Registruokitės konsultacijai kurios metu padėsime atrast visas galimybes.

SEKITE NAUJIENAS IR SUŽINOKITE PIRMI APIE:

 

ARBA PRENUMERUOKITE NAUJIENLAIŠKĮ

Sužinok pirmas!