Blog

Home / Naujienos  / Kliento laiškas – kuriam laikui išduodama studijų viza ir kaip gauti Post Graduate vizą?

Sveika Agne,

O kas bus kai pasibaigs studento viza?
Kiek laiko jinai galioja aplamai?

MŪSŲ ATSAKYMAS

Sveiki,

Studento viza galioja tiek kiek tęsiasi studijos. Studijuojant anglų kalbą pridedamas papildomas mėnesis, o metus laiko specialybę – papildomi 3 trys mėnesiai. Paskui pratęsiama studento viza pasirinkus pageidaujamą studijų programą. Pasiekus bakalauro išsilavinimą galima aplikuoti Post Graduate vizai, kuri suteiktų 2-4 metų darbo vizą. Kiek plačiau apie Post Gradute vizą:

Reikalavimai:

  • Ne vyresnis kaip 50 metų.
  • Turėti reikiamą vizą (studento)
  • Būti neseniai pabaigus Australijoje registruotą kursą
  • Atitikti papildomus reikalavimus

Jūsų kvalifikacija:

  • Turi būti iš “Skilled” sąrašo (Graduate Work stream)
  • Turi būti aukštasis išsilavinimas (Post-Study Work stream)

Vizos galiojimo laikas:

  • Graduate Work stream – 18 mėnesių
  • Post-Study Work stream – 2-4 metai

Kaina:

  • Nuo AUD 1,500

Per šį laikotarpį yra didelis šansas susirasti sponsorių-darbdavį “sponsorship” vizai. Arba surinkti pakankamai taškų aplikuoti Permanent resident vizai.

Svarbu yra kryptingai planuoti studijas Australijoje ir  migraciją – tam esame mes, kad patartume, padėtume ir teisingai  nukreiptume. Pasirinkę “Svajonių Australiją”  – tapsite sėkmingu Australijoje!

No Comments
Post a Comment

Registruokis į Seminarą